Вести

Катарина Гачић VI 2

Ученица наше школе, из одељења VI2, Катарина Гачић, освојила је вредне награде ове школске године на такмичењима из клавира у класи проф. Гоаре Лазић. На сва 4 међународна такмичења освојила је прве награде.

''Такмичење које је за мене било најважније је такмичење у Београду "Даворин Јенко''. То такмичење важи за једно од најјачих и најтежих такмичења на Балкану, на њему сам освојила прву награду са 95,75 бодова у изузетно јакој конкуренцији од 20 такмичара из целог света, и завршила на трећем месту на ранг листи.
Прво такмичење на којем сам била ове године јесте  "Примавера" у Бијељини, на том такмичењу сам била шеста на ранг листи са освојених 92 бода.
Потом, путовала сам у Сремску Митровицу на "Sirmium Music Fest" који се ове године одржава по пети пут, на том такмичењу сам освојила најбољи резултат до сад са освојених 98 бодова у конкуренцији од 29 такмичара из 8 земаља света где сам била друга на ранг листи, битно је напоменути да је на том такмичењу њих 26 слало снимак, док је нас троје уживо свирало.
Последње такмичење за сад, било је "25. Међународно Такмичење Младих Пијаниста" у Шапцу, у мојој школи  "Михаило Вукдраговић", где сам освојила прву награду са освојених 95 бодова у изузетно јакој конкуренцији.'' 

План школе

План школе

Пројекти

Чаробна интеркултурална мрежа пријатељства - Модул 4
Звуци мога краја - пројекат
Партнерство за праведно и квалитетно образовање
Друга шанса

Акције

Заштита ученика од насиља
НТЦ радионице

Школски часопис

Часопис ОШ Вук Караџић : Шабац