Вести

Златни момци одељења 6/2

Ученици одељења 6/2 Марко Бурсаћ, Михајло Ђокић и Лукић Немања, поред  добрих школских резултата, остварују златне резултате и на спортским бојним пољима. Марко Бурсаћ и Михајло Ђокић тренирају ватерполо и ове године су са генерацијом 2009.  годишта остварили значајне резултате и златне медаље са Ватерполо клубом – Шабац, представљајући свој град на најбољи начин. Из Дубровника и Макарске су донели златне медаље са међународних такмичења.
Немања Лукић успева да буде одличан ђак са свим петицама, а осим тога је и чувар мреже Фудбалског клуба „Sunrise“, где је у току прошле недеље успео да сачува нашу мрежу на четири утакмице са резултатима : 10:0, 7:0, 5:0 и у самом финалу такмичења против екипе 2010. годишта,  најпознатијег турског фудбалског клуба „Фенербахче“ успео да сачува мрежу са резултатом 3:1 и да наши дечаци освоје злато. 
Наше одељење све заједно слави, па смо одлучили да на овом часу ЧОС-а мало прославимо „засладећи“ се победом и добрим успехом наших другара. Директор Драгослав Павловић је честитао ученицима и дивним говором подршке охрабрио момке да и даље буду успешни. Верујемо да ћемо у многим дисциплинама осветлати образ нашој школи. 
Разредни старешина Снежана Ранковић – Ђерић.

План школе

План школе

Пројекти

Премошћавање дигиталног јаза у Србији за најугроженију децу
Чаробна интеркултурална мрежа пријатељства - Модул 5
Звуци мога краја - пројекат
Партнерство за праведно и квалитетно образовање
Друга шанса

Акције

Заштита ученика од насиља
НТЦ радионице

Школски часопис

Часопис ОШ Вук Караџић : Шабац