Вести

Савиндан у издвојеном одељењу у Мачванском Причиновићу

27. јануара у сали ОШ “Вук Караџић” у Мачванском Причиновићу одржана је приредба поводом Савиндана.

На почетку приредбе публика је могла чути музички део: „Химну Светом Сави” у извођењу школског хора, потом „Анђели певају“ у извођењу ученика петог разреда (Теодора Радић-блок флаута, Нађа Симеуновић -металофон, Анастасија Глигорић-клавес, Сара Пантелић-триангл и Андреа Кулезић-солиста певач), „Милешевка“, „Hallelujah“ (извеле на блок флаутама-Ана Василић, 8/5 и Теодора Радић,5/4), „Пастир Хиландара“ (солиста Јана Мањенчић,6/5) и „Свети Сава и Срби“.

У другом делу публици је представљен сценски приказ „У потрази за Светим Савом”, прилагођеног и адаптираног текста Соње Ђорђевић у извођењу ученика драмске секције.

Програм су припремиле Снежана Шалаи Тибор, професор музике (музички део) и Илинка Шуваковић, професор српског језика и књижевности (драмски део), са ученицима виших разреда. Ходници и сала школе били су украшени ликовним радовима које је са ученицима припремила Весна Станић, наставник ликовне културе.

Као и сваке године, ученици четвртог разреда били су домаћини школске славе заједно са својом учитељицом Драганком Ђокић.

План школе

План школе

Пројекти

Друга шанса

Акције

Заштита ученика од насиља
НТЦ радионице

Школски часопис

Часопис ОШ Вук Караџић : Шабац