Вести

Хуманитарна акција „Наше мало је некоме много“

Ученици одељењских заједница 5/4 ОШ „Вук Караџић“ ИО Мачвански Причиновић и 3/2 ОШ „Вук Караџић“ Шабац су организовали хуманитарну акцију у којој су ученици школе и свих издвојених јединица сакупљали слаткише за своје другаре са Косова у периоду од 13.-20.12.2019. године.

У акцији су учествовала следећа одељења: I/1, I/2, II/1, II/2, III/1, III/2, IV/1 ОШ „Вук Караџић“ Шабац; и издвојена одељења: од I-IV разреда Касарске Ливаде; од I-IV разреда Табановић, од I-IV разреда Шеварице и од V-VIII разреда Мачвански Причиновић. Поред слаткиша ученици су правили за своје другаре и честитке са лепим жељама за предстојећу годину. Учествовало је око 120 ученика. Њиховој акцији се придружило још и око 20 планинара ПСД „Цер“ Шабац.

Све поклоне су проследили преко Хуманитарне организације „Српска солидарност“ , који шаљу пети по реду слатки караван Божићних поклона за малишане са Косова.

Хуманитарна акција је за одељења 5/4 и 3/2 шеста активност међународног пројекта „Чаробна интеркултурална мрежа пријатељства“ Модул 3, аутора-Жељане Радојичић у коме учествују.

Наставници координатори акције: Снежана Шалаи Тибор, професор музичке културе и Снежана Поповић професор разредне наставе.


Књига учесника:

Book titled 'ОНИ РУШЕ СТЕРЕОТИПЕ-БИТИ ДРУГАЧИЈИ ЈЕ ДАР'Read this book made on StoryJumper

Извештај приредила: 
Снежана Шалаи Тибор,проф.муз.култ

План школе

План школе

Пројекти

Друга шанса

Акције

Заштита ученика од насиља
НТЦ радионице

Школски часопис

Часопис ОШ Вук Караџић : Шабац