Вести

Реновиран дигитални кабинет у Мачванском прииновићу

Нову школску годину смо започели великим иновацијама! У издвојеном одељењу ОШ „Вук Караџић“ у Мачванском Причиновићу, у периоду од 16. јула до 29. августа, урађена је комплетна реконструкција постојећег дигиталног кабинета, којом је обухваћена замена столарије, постављање "PVC" пода, звучне и термичке изолације, увођење модерног осветљења, кречење зидова и фарбање радијатора. Радови су финансирани из буџетских средстава Градске управе Града Шапца, захваљујући којима је дигитални кабинет добио потпуно нови изглед и постао знатно функционалнији.

Издвојена одељења наше школе у Мачванском Причиновићу и Табановићу су, такође, добила још по један LCD телевизор за своје учионице, а у матичној школи су у току радови на увођењу интернета академске мреже Србије (АМРЕС), којим ће бити покривени цела школа и двориште.

Познати смо по томе што смо савремено опремљена школа (поред дигиталног кабинета, имамо LCD телевизор и рачунар са приступом интернету у свакој учионици) и што успевамо да испратимо савремене тенденције у настави, а посебно смо поносни на то што су и у нашим издвојеним одељењима обезбеђени исти услови за рад.

План школе

План школе

Пројекти

Друга шанса

Акције

Заштита ученика од насиља
НТЦ радионице

Школски часопис

Часопис ОШ Вук Караџић : Шабац