Вести

Улица хуманих Чивијаша

20. априла 2019. године, ученици наше школе ОШ "Вук Караџић" Шабац, учествовали су на манифестацији хуманитарног карактера, коју је организовала Туристичка организација града Шапца, а која је носила назив "Улица хуманих Чивијаша", под мотом "За радост..., за осмех..., за живот...".
Заједно са својим учитељима и наставницом ликовне културе правили су предмете, који су продавани грађанима, а новац од продаје сакупљан је за децу оболелу од тешких и ретких болести. Поносни смо на то што смо све продајне предмете продали и тиме дали значајан допринос овој хуманитарној манифестацији.

Координатор испред наше школе била је учитељица Тања Ђукић у сарадњи са наставницом Снежаном Топузовић Митровић, психологом Данијелом Рељић и библиотекарком Милицом Димитрић.

У културном програму на манифестацији учествовали су наши ученици, чланови фолклорне секције наше школе, који су извели перформанс под називом "Вуково прело", предвођени својом учитељицом и тренером фолклора Тањом Ђукић. 

Атмосфера на манифестацији била је весела, насмејана и разиграна, а наши ученици представили су своју школу на најлепши начин.

План школе

План школе

Пројекти

Друга шанса

Акције

Заштита ученика од насиља
НТЦ радионице

Школски часопис

Часопис ОШ Вук Караџић : Шабац