Најуспешнији ученици ОШ Вук Караџић у 2019. години

Вести

Уџбеници за будуће прваке26.05.2020.

Уџбеници за будуће прваке

Обавештавамо родитеље будућих првака који су заинтересовани да поруче уџбенике преко школе да ће од понедељка, 25. маја, имати могућност да преузму образац за сагласност у холу матичне школе, као и да га сами преузму са сајта школе. Образац треба попунити у два примерка и однети у рачуноводство школе, где ће се касније предавати и уплатнице.

Обавештење о упису у ОШ25.05.2020.

Упис у ОШ

Поштовани, 

Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у основну школу.

Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегле гужве по школама, ове године ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину. Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. јула.

Звуци мога краја-пројекат ОШ „Вук Караџић“ Шабац, аутор Снежана Шалаи Тибор28.05.2020.

Пројекат „Звуци мога краја“, аутора Снежане Шалаи Тибор, наставника музичке културе у ОШ „Вук Караџић“ Шабац (ИО Мачвански Причиновић) је прошао у веома оштрој конкуренцији у 2. категорији и одобрена средства за реализацију су 192.000 динара.

Савети ПП службе6.04.2020.

Какао успешно учити - учење није баук

Како да останемо добро расположени

Породица у доба (само)изолације

Ванредно стање - вaжне информације за родитеље и ученике16.03.2020.

Настава за ученике од I до IV разреда на каналу РТС2

Обавештавамо родитеље и ученике да ће:

  •  од понедељка, 23. марта 2020. године, настава за ученике од I до IV разреда бити емитована на каналу РТС2,
  • док ће се настава за ученике од V до VIII разреда и даље емитовати на каналу РТС3.

Распоред наставе за основну школу можете пронаћи на крају овог текста или на линку: https://www.rasporednastave.gov.rs/osnovne-skole.php

Настава на даљину

Почетак реализације образовно-васпитног рада учењем на даљину је 17. марта 2020. године. 

Едукативни садржаји за учење на даљину који се емитују на ТРЕЋЕМ КАНАЛУ Радио-телевизије Србије (РТС Канал 3) за ученике основне школе:

  • Свакодневно, почев од 8.00 часова, шест дана у недељи, биће емитовани посебно припремљени и адаптирани образовни садржаји за ученике основне школе, који обухватају обрађене наставне јединице изабраних предмета, у складу са прописаним планом и програмом наставе и учења.
  • Часови ће бити емитовани на РТС канал 3, према распореду по разредима, који ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја (www.rasporednastave.gov.rs)
  • За све ученике од 1. до 7. разреда емитоваће се образовни садржаји у блоковима од по два часа дневно.
  • За ученике 8. разреда емитоваће се едукативни садржаји у блоковима од по три часа дневно, од којих ће два увек бити српски језик и математика, а трећи час је један од предмета који се полажу на завршном испиту.
  • Сви емитовани часови биће доступни и на платформи РТС Планета, где се могу накнадно и више пута прегледати, истог или наредних дана.

Родитељи су обавезни да обезбеде да њихова деца, а наши ученици прате наведене садржаје, јер ће добијати додатна задужења од својих учитеља и предметних наставника, на основу којих ће бити оцењивани.

Обавештење за родитеље - настава на даљинуОбавештење за родитеље - настава на даљину

Директор школе
Драгослав Павловић

Распореди наставе за основну школу 

ПланетаРС

Распоред наставе

МПС

Централизовано онлајн пријављивање ученика за пријемне испите  за упис у специјализоване гимназије и уметничке школе

Централизовано онлајн пријављивање ученика за пријемне испите  за упис у специјализоване гимназије и уметничке школе19.05.2020.

Централизовано онлајн пријављивање ученика за пријемне испите  за упис у специјализоване гимназије и уметничке школе, осим за спортска одељења за ...
Електронски конкурс - Деца Србије Кини

Електронски конкурс - Деца Србије Кини7.05.2020.

Обавештавамо вас да је отворен електронски конкурс ДЕЦА СРБИЈЕ КИНИ - "ХВАЛА ВАМ ЗА ВАШЕ ВЕЛИКО СРЦЕ". Радове из области ...
Конкурс за ученике основних и средњих школа Моја породица – Моја слобода

Конкурс за ученике основних и средњих школа Моја породица – Моја слобода28.04.2020.

Обавештавамо вас да је до 15. маја 2020. године отворен Конкурс за ученике основних и средњих школа „Моја породица – ...
Промена календара образовно-васпитног рада

Промена календара образовно-васпитног рада1.04.2020.

Имајући у виду актуелно ванредно стање и нове околности у којима се реализује настава, Министарство просвете, науке и технолошког развоја ...
претходна12345...3738следећа